Adalbert Kassai sfidează noua conducere a FRF: i-a promis lui Burleanu că îşi dă demisia, dar e încă angajat al federaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul secretar general al FRF, Adalbert Kassai, a fost somat de noul preşedinte Răzvan Burleanu, la finalul alegerilor din 5 martie, să-şi dea demisia, dar omul de încredere al lui Mircea Sandu a ignorat această solicitare, fiind în continuare angajat al federaţiei.

Adalbert Kassai a fost secretar general al FRF vreme de peste două decenii, dar lengevitatea oficialului federal a fost întreruptă de Răzvan Burleanu, care, după ce a câştigat alegerile, i-a cerut omului de încredere al lui Mircea Sandu demisia. Chiar dacă Bela Kassai i-a promis verbal lui Burleanu că va renunţa la post, în scris nu a semnat nicio demisie, aşa încât el este în continuare angajat al FRF.

Gazeta Sporturilor scrie în ediţia tipărită că Adalbert Kassai "a driblat demisia cu concediul". Fostul secretar general e în concediu de odihnă până în aprilie, după care îşi va lua un alt concediu, de această dată medical. "Intenţionează să ceară apoi un concediu medical pentru a prelungi incertitudinea şi spre a şicana cât mai mult administraţia cea nouă", au spus surse din federaţie.

Mircea Sandu a dezvăluit câţi bani a încasat în cei 24 de ani cât a fost şeful FRF: „Am câştigat puţin, aş fi meritat mai mult!“

De fapt, Kassai urmăreşte să prelungească momentul când va pleca din federaţie cu intenţia de a găsi clemenţa lui Burleanu, prin intermediul lui Mircea Sandu. Fostul şef al FRF a vorbit deja cu Burleanu pentru a-l îmbuna asupra deciziei de a se descotorosi de Kassai, dar noul preşedinte a fost de neînduplecat. În acest sens, Sandu a apelat chiar şi la Gino Iorgulescu pentru a-i face loc protejatului său în structurile LPF, mai scris sursa citată.

Marcel Puşcaş, director general FRF: Situaţia de acum a lui Kassai e încă o dovadă că nu e prieten cu bunul simţ.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite