Tarom ieftineşte biletele. Unde poţi zbura cu 119 euro

Tarom ieftineşte biletele. Unde poţi zbura cu 119 euro

Tarom are oferte de Sărbători

Tarom are oferte speciale de Sărbărori pentru anumite destinaţii, promoţia fiind valabilă între 9 şi 31 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pentru 119 euro, călătorii beneficiază de oferte dus-întors pentru următoarele destinaţii: Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon.

La tarife de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărate bilete către Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan şi Nisa, cu plecare din Capitală, iar de la 159 de euro dus-întors, vor costa biletele achiziţionate între Bucureşti - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra. Pentru românii din UK este o ocazie de a-şi vizita rudele şi prietenii.

Oferta include şi alte beneficii cum ar fi transport gratuit al bagajului până la cală sau cabină, caterimg şi check-in.

Pentru Tarom este un pas înainte în încercarea de a ţine pasul cu operatorii low-cost care atrag mare parte din clienţii curselor aeriene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările