"În România mereu se întâmplă ceva, ori foarte rău, ori foarte bun. Normalitatea nu există!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un inginer spaniol, administrator al unei firme de construcţii de drumuri şi autostrăzi care lucrează în România de şase ani, susţine că ţara noastră este "frumoasă, primitoare, dar prost întreţinută" şi că "aici, normalitatea nu există".

România este una din acele ţări în care nu poţi cădea în monotonie. "Mereu se întâmplă câte ceva. Ori foarte bun, ori foarte rău. Normalitatea nu există". Asta spune spaniolul Carlos Galvez Leon, din Soria, care trăieşte de şase ani în România, ca reprezentant şi administrator al firmei Inocsa Ingenieria SL, o companie spaniolă care a câştigat mai multe contracte de reabilitare şi construire de drumuri în ţara noastră.

Leon a putut vedea cu ochii săi realitatea din România şi spune că ar putea scrie o carte. În ultimii şase ani şi jumătate a locuit în România. Primii trei ani la Cluj-Napoca şi restul în Bucureşti, pe unde l-au purtat lucrările pe care firma pe care o conduce, Inocsa Ingenieria SL, le realizează pentru statul român.

Citeşte pe adevarul.es ce spune inginerul spaniol despre Bucureşti şii de ce crede că românii seamănă cu spaniolii "mai mult decât ne imaginăm".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite