Scandal în USR-PLUS. Barna, critici la adresa consilierului lui Vlad Voiculescu: Aştept decizia colegului meu pe acest aspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna. FOTO Inquam Photos
Dan Barna. FOTO Inquam Photos

Liderul USR Dan Barna l-a criticat dur pe Ştefan Voinea, consilier al lui Vlad Voiculescu din Ministerul Sănătăţii, după ce acesta a contestat măsura privind închiderea magazinelor de la ora 18.00. Vicepremierul a sugerat că aşteaptă o eventuală demisie a lui Voinea din funcţia de consilier onorific.

„Respectivul consilier face, din păcate pentru dânsul, o eroare de logică de clasa a noua. El spune că „din studiile pe care le-am consultat, nu am o analiză a acestei măsuri, prin urmare măsura nu funcţionează”. E o eroare de logică de clasa a noua. N-am dat clar o concluzie, după părerea mea.” a spus Dan Barna, la Digi24.

Întrebat dacă mai e consilier Ştefan Voinea, vicepremierul a răspuns: „În momentul acesta, aştept decizia colegului meu Vlad Voiculescu despre acest aspect. Am avut aseară o discuţie cu el exact pe acest subiect”.

 Întrebat ce i-a cerut, Dan Barna a tăcut pentru un moment, apoi a afirmat că „având o discuţie pe acest subiect, tocmai, i-am cerut să poarte o discuţie cu respectivul consilier şi aştept să văd rezultatul”. 

Ştefan Voinea este consilierul care a publicat datele cu privire la centrele de vaccinarea, gest care a generat dispute în Guvern

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite