Radu Sarbu dat in fapt la Comisia pentru abuzuri

Comisia pentru drepturile omului din Senat l-a audiat, ieri, pe fostul director general si administrator unic al S.C. Predeal S.A., Stefan Dumitru Duca. Acesta a sustinut ca Radu Sarbu si consilierul

Comisia pentru drepturile omului din Senat l-a audiat, ieri, pe fostul director general si administrator unic al S.C. Predeal S.A., Stefan Dumitru Duca. Acesta a sustinut ca Radu Sarbu si consilierul sau, Constantin Mladin, au facut presiuni asupra sa, in 1999 si 2000, sa vanda pe nimic unele vile si hoteluri din Predeal, cum a fost cazul cabanelor Cioplea Veche, Cotul Donului-Cabana Timis si Hotelul Rozmarin. Duca a afirmat ca a refuzat sa se conformeze ordinelor venite de la conducerea FPS, pentru ca era vorba de semnarea unor contracte de asociere fara garantii de bonitate din partea firmelor beneficiare. Ca urmare, mai-marii fepesisti au decis convocarea unei AGA prin care Duca a fost demis, decizie pe care acesta a contestat-o ulterior in Justitie. Fostul director al Predeal SA le-a prezentat membrilor comisiei si o caseta video care ar atesta implicarea lui Sarbu in acest scandal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările