PSD mai pierde un senator. Câţi oameni mai are coaliţia de guvernare

PSD mai pierde un senator. Câţi oameni mai are coaliţia de guvernare

Viorica Dăncilă rmâne fără încă un ales din Parlament. FOTO Mediafax

Senatorul Vasile Ilea a demisionat, joi, din PSD, iar preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, i-a solicitat acestuia să demisioneze şi din Parlament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi şi-a dat demisia din calitatea de membru al PSD şi, având în vedere acest aspect, şi faptul că a fost ales senator pe listele PSD, îi solicit demisia din Senat. Consider că gestul lui nu este unul corect faţă de PSD şi că, dacă ar avea onoare, ar demisiona din Senat", a declarat Horia Nasra, citat de Agerpes. 
 
Vasile Ilea a fost înlocuit în funcţia de preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca. „Motivele lui nu au fost legate de activitatea organizaţiei judeţene. În urma demisiei lui, noul preşedinte interimar al organizaţiei municipale este liderul de grup al consilierilor locali, domnul Dan Morar", a mai spus Horia Nasra.

În urma plecării lui Ilea, PSD va rămâne în 68 de senatori, adică va avea cu unul mai puţin faţă de majoritatea din for. Însă împreună cu ALDE vor avea 80 de aleşi, suficienţi pentru a trece şi legile organice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: