Primarul din Târgovişte şi alţi 34 de edili s-au înscris în PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
35 de primari s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară FOTO Adevărul
35 de primari s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară FOTO Adevărul

Partidul Mişcarea Populară a primit, în rândurile sale, 35 de primari din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, în cadrul unei întâlniri cu membrii şi susţinătorii formaţiunii.

La întrunire a fost prezent şi preşedintele PMP, Eugen Tomac, care a transmis, cu această ocazie, un mesaj adresat PNL. „Trecerea în opoziţie nu te curăţă automat de păcate“, a spus Tomac.

La aceeaşi întâlnire a vorbit şi deputatul Elena Udrea, care a salutat venirea noilor membri în formaţiune şi a subliniat că “din toată această emulaţie generată în jurul PMP va câştiga România”.

“Cu bunele şi cu relele noastre, noi, cei care am venit în Mişcarea Populară, atunci când am avut o funcţie de decizie, am făcut ce era bine pentru ţară şi am lăsat ceva în urmă pentru oameni. Efortul fiecăruia dintre noi se subscrie astăzi unui singur proiect mare: o ţară mai bună pentru toţi. Mişcarea Populară este partidul care poate mişca România”, a declarat Udrea.

Citeşte şi:

Udrea: Partidul Mişcarea Populară cere demisia preşedintelui ASF, Dan Radu Ruşanu

„Partidul Mişcarea Populară cere demisia de urgenţă a preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară, Dan Radu Ruşanu, ca urmare a anunţului DNA privind începerea urmăririi penale asupra sa“, arată Elena Udrea, într-un comunicat remis „Adevărul“.

Udrea: PMP poate să răspundă speranţelor românilor

Elena Udrea a scris pe blogul personal că Mişcarea Populară poate să răspundă speranţelor românilor şi să se constituie într-un reper de moralitate şi principialitate în politica românească.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite