Prima ieşire a lui Traian Băsescu după Congresul PDL: „Dacă Elena Udrea câştiga, pentru mine era un dezastru mediatic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu a vorbit despre viitorul PDL-ului
Traian Băsescu a vorbit despre viitorul PDL-ului

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit miercuri seară la emisiunea „Sub semnul întrebării“, la postul B1TV, despre alegerile din PDL, despre noua platformă politică „Mişcarea Populară“, dar şi despre soluţiile pe care le-ar propune pentru rezolvarea problemelor economice ale ţării.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, referindu-se la Fundaţia „Mişcarea Populară“ că nu are de gând să fie preşedintele acesteia sau membru, ci doreşte să sprijine această încercare de restabilire a echilibrului în politica românească, după cum a caracterizat-o. 

De asemenea, preşedintele a discutat despre proiectul de revizuire a Constituţiei şi a declarat că trebuie să existe motive serioase în spatele acestei iniţiative care, în caz contrar, nu se justifică.

În altă ordine de idei, şeful statului a vorbit şi despre problemele economice ale ţării, respectiv despre situaţia de la combinatele Oltchim, Arpechim sau Mechel. Referindu-se la Oltchim, Traian Băsescu a arătat că, în niciun caz, nu poate fi salvat integral. A preferat totuşi să nu comenteze detaliile, specificând că, potrivit pactului semnat cu premierul, nu i se permite să intervină în chestiunile economice. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite