Preşedintele PSD Neamţ spune că a făcut presiuni ca Iohannis să nu-i retragă decoraţia lui Gică Popescu

Preşedintele PSD Neamţ spune că a făcut presiuni ca Iohannis să nu-i retragă decoraţia lui Gică Popescu

Ionel Arsene spune că l-a sprijinit pe Gică Popescu(Sursa: Facebook)

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ, a spus că ar fi făcut presiuni la preşedintele ţării Klaus Iohannis pentru a nu-i retrage decoraţia lui Gică Popescu aşa cum a făcut-o cu Năstase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Arsene nu i-a convins însă pe liberali care îl acuză că vrea să câştige simpatie din partea cetăţenilor. 

Arsene a făcut aceste precizări printr-o postare pe Facebook. 

„În urma presiunilor publice făcute de mine şi de foarte mulţi români adevăraţi, Iohannis nu a mai retras decoraţia acordată marelui român român Gică Popescu. Mulţumesc tuturor românilor lângă care am fost alături în acest demers. Iată că se poate să ne facem auziţi chiar dacă preşedintele Iohannis vrea să se facă că nu ne aude”, se arată în postarea lui Ionel Arsene. 

Acesta are şi un update după ce a fost criticat de liberali.

În urma presiunilor publice făcute de mine şi de foarte mulţi ROMÂNI adevăraţi, Iohannis nu a mai retras decoraţia acordată marelui ROMÂN Gică Popescu.

Mulţumesc tuturor ROMÂNILOR lângă care am fost alături în acest demers. Iată că se poate să ne facem auziţi chiar dacă preşedintele Iohannis vrea să se facă că nu ne aude.

”Cum era de aşteptat, liberalii de la Neamţ fac ce ştiu mai bine. Sunt penibili şi ne iau pe toţi de proşti. În loc să recunoască greşeala pe care era să o comită Iohannis se comporta ca şi cum Iohannis nu ar fi avut în intenţie să facă nimic, totul a fost un fake news şi noi, toţi ROMÂNII care am fost de partea lui Gică Popescu, suntem nişte nebuni care s-au agitat inutil. Vor vedea liberalii la următoarele alegeri că ROMÂNII ADEVĂRAŢI nu sunt nici nebuni, nici proşti”, a postat Arsene.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările