Ponta: „Schimbarea Guvernului Grindeanu este urgenţa noastră în această vară?“ Ce spune despre atacurile la adresa premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta se întreabă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, dacă schimbarea Guvernului Grindeanu este o „urgenţă“ în această vară, acesta ironizându-i pe Liviu Dragnea şi Gabriela Firea.

„Am şi eu două întrebări ca «cetăţeanul turmentat» - că mă uit şi chiar nu mai înţeleg. Schimbarea Guvernului Grindeanu este urgenţa noastră în această vară? Este ceea ce îşi doresc cei care au votat în decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD? Sau parlamentarii care susţin majoritatea guvernamentală? Eu am votat în decembrie cu PSD, sunt (încă) membru al partidului şi ca deputat am votat mereu pentru susţinerea proiectelor acestui Guvern — să înţeleg că până acum am greşit?!?!", a scris Ponta, pe contul său de Facebook.

El a adăugat că, în perioada 2001 - 2004, când primar general al Bucureştiului era Traian Băsescu, acesta dădea vina pe Guvern pentru "tot ce nu era el în stare să facă".

„Eram în Guvernul PSD condus de Adrian Năstase în perioada 2001 - 2004 când primar general al Bucureştiului era Traian Băsescu - îmi amintesc că tot ce nu era el în stare să facă la Primărie, Băsescu dădea vina pe Guvern/iar în 2004 s-a jurat că vrea să rămână primar «să îşi termine proiectele» dar a candidat la prezidenţiale şi aţi văzut ce bine ne-a fost! Să înţeleg acum în 2017 că ce făcea Băsescu era bine? Poate mă ajutaţi dumneavoastră cu ceva lămuriri; dacă întreb conducerea partidului sigur nu au ei timp să piardă cu un biet membru aşa cum sunt eu", a completat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite