PDL încă mai are soldați: Stănișoară și Scripcaru rămân pe poziții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul PDL Mihai Stănișoară
Senatorul PDL Mihai Stănișoară

Vicepreședintele PDL Mihai Stănișoară a declarat, marți, că nu va pleca din partid, infirmând zvonurile că ar părăsi PDL, după plecarea lui Frunzăverde în tabăra liberală. Și președintele PDL Brașov, George Scripcaru, a declarat că nu va părăsi PDL, denunțând zvonurile drept „intoxicare".

„Nu plec din PDL. Din această postură eu sunt adeptul cântecului popular «Casa părintească niciodată nu se vinde». Dacă ar fi să plec, plec din politică", a precizat, Stănişoară, citat de Mediafax.

La rândul său, președintele PDL Brașov, George Scripcaru, a declarat că zvonurile despre plecarea sa împreună cu liderul PDL Frunzăverde sunt false.

„E o intoxicare. E adevărat că am plecat, dar din localitate. Sunt pe teren în acest moment, la întâlniri în localităţi din judeţ pentru discutarea candidaţilor la primării. Nu se pune problema plecării mele din PDL", a spus Scripcaru.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat că va fi vicepreşedinte al PNL şi că va candida din partea USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş Severin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite