Monica Macovei are şase propuneri pentru desfăşurarea corectă a alegerile pentru şefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei FOTO Arhiva Adevărul
Monica Macovei FOTO Arhiva Adevărul

Monica Macovei scrie pe blogul personal că a depus marţi la secretariatul Comisiei de Organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare (COCNE) şi la Cabinetul preşedintelui PDL, Vasile Blaga, solicitările grupului de susţinători privind adoptarea unor condiţii minimale pentru desfăşurarea corectă a alegerilor pentru şefia PDL


Cele şase solicitări sunt următoarele:
„1. Cel puţin primarul sau primul consilier ales din fiecare localitate să fie delegaţi la Convenţia Naţională. Diferenţa până la 5.000 de delegaţi să fie membri de partid fără funcţii, pentru că baza partidului trebuie să se pronunţe.

2. Listele delegaţilor depuse la COCNE să nu poată fi modificate decât în caz de forţă majoră.

3. Toate buletinele de vot să fie semnate de câte un reprezentant al fiecărui candidat la presedinţia PDL.

4. Câte un reprezentant al fiecărui candidat la preşedinţia partidului să fie în comisiile care verifică identitatea delegaţilor şi le înmânează buletinele de vot.

5. Câte un reprezentant al fiecărui candidat la preşedinţia partidului să fie la fiecare urnă de vot şi ulterior să participe la procesul de numărare a voturilor.

6. Listele complete cu delegaţii la Convenţia Naţională, cu precizarea funcţiei acestora şi cu datele de contact să fie puse imediat la dispoziţia celor trei candidaţi la presedinţia PDL“.

Monica Macovei intră în cursa pentru şefia PDL cu moţiunea „Reformiştii“. Convenţia Naţională a PDL se va desfăşura pe 23 martie, la Romexpo.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite