Mircea Geoană, prima reacţie după ce a fost desemnat adjunctul secretarului general al NATO

Mircea Geoană, prima reacţie după ce a fost desemnat adjunctul secretarului general al NATO

Mircea Geoană

„Este, deopotrivă, o uriaşă provocare şi o oportunitate de a reprezenta interesele Alianţei noastre, care asigură securitatea a peste 1 miliard de cetăţeni“ a scris Mircea Geoană pe Facebook, după ce a fost desemnat adjunct al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt mândru să fiu desemnat de către Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, ca următorul Secretar General Adjunct. Este, deopotrivă, o uriaşă provocare şi o oportunitate de a reprezenta interesele Alianţei noastre, care asigură securitatea a peste 1 miliard de cetăţeni. De-a lungul carierei mele diplomatice şi politice am promovat legătura transatlantică şi integrarea euro-atlantica a României. Sunt profund onorat să fiu desemnat pentru această poziţie cheie ce reprezintă, de asemenea, o recunoaştere a importanţei contribuţii a României în cadrul NATO. Apreciez, în mod deosebit, susţinerea politică şi instituţională trans-partinice de care s-a bucurat candidatura mea“, a scris Mircea Geoană pe Facebook.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, îl va numi pe fostul lider PSD Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al Alianţei, potrivit unui anunţ oficial al NATO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: