Lucian Romaşcanu- un manipulator de cea mai joasă speţă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un anume Romaşcanu N. Lucian  a lăsat să circule în mediul on line un text în care face exact ce ştie el mai bine. Manipulează. Minte. Duce ordine la îndeplinire. Enumeră o ploaie de argumente în favoarea anulării taxei de abonament la serviciile publice de radio şi televiziune.

Sus-menţionatul individ susţine că ar avea toate îndreptăţirile din lume spre a-şi da cu părerea căci ar cunoaşte din interior tot ceea ce mişcă în TVR. Pentru simplul motiv că, vreme de un an, ar fi fost consilierul personal al fostului preşedinte-director general al TVR, inenarabilul Stelian Tănase.

Grăbit să facă vârtos propagandă pesedistă şi să îndeplinească cât mai prompt sarcina primită, dl. Romaşcanu uită să ne spună cum a ajuns el în TVR ( aşa că vă spun eu- prin urât mirositoare protecţie a unui controversat lider de sindicat), cum s-a făcut de a fost adoptat de atât de inocentul Stelian Tănase, cum, spre a i se crea un post, a fost modificată ilegal organigrama instituţiei, cum i s-a inventat un departament în care a făcut angajări aşa cum i-a trecut lui prin tărtăcuţă. Şi cum a ajuns să facă ce vrea el cu publicitatea din TVR.

Domnul Romaşcanu Lucian tare s-ar fi dorit preşedinte- director general al TVR. Numai că, din cine ştie ce motiv, persoana dumnealui nu a fost, la momentul respectiv, chiar pe placul preşedintelui PSD, penalul Liviu Dragnea. Care nu i-a făcut cadou decât un loc de supleant în Consiliul de Administraţie al TVR. O instituţie pe care dl. Romaşcanu acum o sabotează. Cum fac şi alţi travestiţi tincturaţi politic trimişi de partide în respectivul catastrofal consiliu.

Între timp, ilustrul autor cvasi-necunoscut al articolaşului menit să îi facă plăcere şi să îi gâdile orgoliile d-lui Liviu Dragnea, a dat ceva mai graţios din coadă. Fapt ce i-a adus un loc de candidat, pare-se chiar primul, pe listele din Buzău ale PSD. Lucian Romaşcanu vrea să devină senator. Un alt detaliu pe care articlierul nostru îl omite. Unde mai pui  că pe la PSD mai toată lumea minte.

Concluzia e una şi e foarte simplă. Dl. Romaşcanu nu e decât un impostor, un propagandist prost şi un manipulator de cea mai joasă speţă. Noroc că textuleţul d-lui cu pricina circulă exclusiv pe net. Căci dacă ar fi fost inserată pe hârtie compunerea sa de doi bani ar fi ajuns cu siguranţă la pubelă sau la toaletă.

O precizare- Într-o primă variantă a acestui text, l-am asociat pe dl. Lucian Romaşcanu cu dl. alin Romaşcanu de la Antene. Am făcut cuvenita modificare. Cer scuzele cuvenite părţii vătămate. Mai greu e să îmi dau seama care. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite