Elena Udrea: „Sunt total de acord cu castrarea chimică a violatorilor şi închisoarea pe viaţă a pedofililor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea. FOTO Marian Iliescu/Adevărul
Elena Udrea. FOTO Marian Iliescu/Adevărul

Elena Udrea a postat pe contul personal de Facebook un mesaj referitor la cazul violului de la Vaslui, fostul lider al Partidului Mişcarea Populară precizând că e „total de acord cu castrarea chimică a violatorilor şi închisoarea pe viaţă a pedofililor”.

Fostul lider al Partidului Mişcarea Populară e de părere că în continuare Justiţia din România nu se dovedeşte a fi capabilă să facă dreptate în cazurile grave care apar la nivelul societităţii, uneori fiind mai mult axată pe  reţinerea politicienilor

„Ce s-a întâmplat astăzi la Vaslui, în procesul celor 7 violatori, arată un lucru extrem de grav: Justiţia nu oferă garanţii oamenilor obişnuiţi. În ritmul acesta, cu decizii controversate şi acţiuni opace ale celor care trebuie să aplice legea, se va ajunge în curând ca oamenii să-şi facă singuri dreptate. Şi cazuri precum cele de la Vaslui se regăsesc în toată ţara. 

Cei de la vârful sistemului au stabilit că este mai important să arestezi preventiv politicieni şi oameni de afaceri decât violatori şi ucigaşi, arătand astfel că nu rolul social al justiţiei îi preocupa ci preluarea puterii de la cei care o deţin democratic şi distrugerea oricărui lider, fie el politic ori reprezentant al mediului economic”, susţine Elena Udrea. 

„Omul de rând se simte prins în malaxor şi nimeni nu-i mai face dreptate, în chestiunile de zi cu zi, asta în timp ce din toate difuzoarele se aude aceeaşi placă privind aşa-zisa luptă anti-corupţie. PS. Sunt total de acord cu castrarea chimică a violatorilor şi închisoarea pe viaţă a pedofililor”,  adaugă fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite