Dorin Cioabă: „Traian Băsescu a sunat de mai multe ori pentru a se interesa de starea tatălui meu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu l-a rugat pe doctorul Şerban Brădişteanu să intervină pentru Florin Cioabă FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Traian Băsescu l-a rugat pe doctorul Şerban Brădişteanu să intervină pentru Florin Cioabă FOTO Arhiva Adevărul

Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, a declarat sâmbătă că preşedintele Traian Băsescu a sunat de mai multe ori, ultima oară în cursul zilei de vineri, pentru a se interesa de starea de sănătate a tatălui său.

Întrebat dacă şeful statului s-a interesat despre starea de sănătate a lui Florin Cioabă, fiul acestuia a spus că Băsescu a sunat de mai multe ori, ultima oară în cursul zilei de ieri (vineri - n.r.), potrivit RTV.

Fiul autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă a anunţat că tatăl său a ieşit din comă, este în stare stabilă şi se reface după intervenţia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Doctorul Şerban Brădişteanu a mers în Antalya pentru a-l evalua pe Florin Cioabă. Întrebat cine l-a solicitat să meargă în Turcia pentru a-l evalua pe Florin Cioabă, medicul Şerban Brădişteanu a spus că rugămintea a venit din partea preşedintelui Traian Băsescu.

„Preşedintele Traian Băsescu m-a rugat, dacă vreau şi pot, să fac această vizită medicală, împreună cu anestezista mea, pentru a aprecia ce este mai bine de făcut pentru un om, până la urmă”, a spus Brădişteanu.

Întrebat cine a suportat costurile, Brădişteanu a spus că toate cheltuielile au fost suportate de familia lui Florin Cioabă.

Fiul autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat marţi, citat de Mediafax, că tatăl său a suferit, luni după-amiază, un preinfarct şi este în comă indusă, la un spital din Antalya.

„Tata a suferit un preinfarct ieri după-amiază (luni după-amiază, n.r.), el se ştia cardiac, însă nu a mai avut probleme de foarte mult timp. Probabil au fost călduri foarte mari şi asta i-a activat problemele medicale. Eu am vorbit cu el de dimineaţă şi era foarte agitat, iar acum ştiu că este într-o comă indusă medical”, spunea atunci Dorin Cioabă, care se afla în Turcia.

Materiale pe aceeaşi temă:|

Florin Cioabă a ieşit din comă şi este în stare stabilă

Ponta, atac dur la adresa lui Băsescu: După ce îi faci dosar penal medicului Brădişteanu, mai ai şi nesimţirea să-l suni

Ministrul de externe despre cazul Cioabă: „Băsescu e neserios, nu aşa se procedează”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite