Cristian Preda, despre procentajul slab în sondaje a ARD: „E din cauza lipsei de notorietate a alianţei, nu a vreunui cusur al aliaţilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda FOTO Adevărul
Cristian Preda FOTO Adevărul

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda explică pe blogul său că Alianţa România Dreaptă (ARD) are mai puţine procente în sondaje decât PDL, deoarece încă mai există votanţi  care nu au aflat de existenţa ei, dar că acest lucru se va rezolva până la alegeri.


„Mă grăbesc să precizez că acest fapt inedit e datorat exclusiv lipsei de notorietate a alianţei, nu vreunui cusur al aliaţilor. Altfel spus: publicul nu reproşeaza PDL alianţa încheiată, dar sunt încă votanţi care nu au aflat de existenţa ARD. Ar fi greşit să tragem concluzia ca ARD nu trebuia făcuta“, a scris liderul democrat-liberal pe blog.

Preda recunoaşte că nu a realizat cât de dificilă poate fi impunerea unui nou nume de alianţă, însă se arată optimist  că în cele două săptămâni care au mai rămas din campania electorală numele alianţei poate fi făcut cunoscut.

„Mulţi cetăţeni se interesează ce opţiuni au la dispoziţie pe scena politică in ultimul moment. Greşesc cei care cred că toţi votanţii se uită, de dimineaţa până seara, timp de 4 ani, la ce fac şi spun politicienii. Ultimele zile se pot dovedi, de aceea, decisive. Am convingerea că numele ARD se va impune“, a mai precizat Cristian Preda.

În finalul postării, liderul PDL subliniază că scorul realizat de candidaţii de centru-dreapta va fi mai bun decât cel pe care l-ar fi obţinut PDL fără aliaţii săi din acest moment.

Sâmbătă, 29 septembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc lansarea oficială a Alianţei România Dreaptă (ARD) care se compune din PDL, PNŢCD şi Partidul Forţa Civică şi care se doreşte o alternativă la USL în alegerile din 9 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite