Cioloş, despre Dragnea: De ce nu a făcut plângere? Nu are încredere în justiţie, dar Poliţia este în subordinea doamnei pe care a adus-o din Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Dacian Cioloş a comentat, referitor la declaraţiile lui Liviu Dragnea privind o presupusă tentativă de asasinare a liderului PSD, subliniind că dacă nu are încredere în justiţie, de ce nu a depus plângere la Poliţie, instituţie subordonată lui Carmen Dan, ministrul de Interne.

„Noi vorbim de halucinaţii, de stat paralel, de tot felul de atentate împotriva unui om important în stat ca funcţie, despre care nicio autoritate nu ştie, surprinzător. Eu mă întreb de ce domnul Dragnea n-a făcut o plângere la Poliţie. Bun, nu are încredere în justiţie, dar Poliţia este în subordinea doamnei pe care dânsul a adus-o din Teleorman să conducă Ministerul de Interne. De ce n-a făcut plângere la Poliţie când l-au blocat două maşini fără numere de înmatriculare?”, a declarat fostul premier, la Cluj-Napoca, potrivit News.ro.

Fostul premier se mai întreabă până unde poate merge imaginaţia lui Liviu Dragnea. „Nu vi se pare că sunt cusute cu aţă de tot felul de culori astfel de lucruri? Eu mă întreb până unde se duce imaginaţia domnului Dragnea că românii pot să creadă aceste lucruri. Suntem, totuşi, un stat european, avem pretenţia că suntem un stat democratic, cu oameni normali care au ajuns acolo să conducă România, nu să inventeze scenarii de film”, a adăugat Cioloş.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite