Cezar Preda: Îl considerăm pe Ungureanu un partener loial

Cezar Preda: Îl considerăm pe Ungureanu un partener loial

Cezar Preda

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda îl consideră pe Mihai Răzvan Ungureanu "un partener loial, constant şi animat de aceleaşi interese pe care le are PDL".


Cezar Preda a fost întrebat, după şedinţa BPD al PDL, dacă democrat-liberalii vor discuta cu Mihai Răzvan Ungureanu pentru a fi prezent joi la manifestaţia organizată de PDL în Piaţa Revoluţiei.

"Cu domnul Mihai Răzvan Ungureanu discutăm, în fiecare zi. Este partenerul nostru, este un om care a afirmat deschis că are aceleaşi preocupări ca PDL şi care vizează opoziţia puternică a ceea ce face USL şi, din punctul nostru de vedere, îl considerăm un partener loial, constant şi animat de aceleaşi interese pe care le are PDL", a precizat Cezar Preda.

El a mai spus că data de 2 decembrie 2012 trebuie să găsească forţele de centru-dreapta coagulate.

"Trebuie să găsească această platformă electorală de centru-dreapta deja întipărită în mintea românilor", a adăugat Preda.

Întrebat dacă PDL a început negocierile cu forţele de centru-dreapta, Cezar Preda a răspuns că aceste negocieri nu se declanşează acum, ci "ele au existat, există şi vor exista".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: