Băsescu, ironic la adresa ministrului propus al Dezvoltării, care deţine o casă de peste 900 de metri pătraţi: A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă

Băsescu, ironic la adresa ministrului propus al Dezvoltării, care deţine o casă de peste 900 de metri pătraţi: A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă

FOTO INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Europarlamentarul Traian Băsescu l-a ironizat, vineri, într-o emisiune televizată, pe ministrul propus al Dezvoltării Regionale, Ion Ştefan, care deţine o casă de peste 900 de metri pătraţi, fostul şef al statului spunând: „A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă”. Băsescu a afirmat, însă, că ministrul propus ”nu e prost” şi a făcut avere exclusiv din contracte în mediul privat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traian Băsescu a afirmat, vineri seară, într-o emisiune a TVR 1, că Ion Ştefan, propus de PNL pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, ”nu e un prost” şi a făcut avere făcând exclusiv afaceri în mediul privat.
 
Băsescu l-a ironizat, însă, pentru casa de peste 900 de metri pătraţi pe care o are, spunând că ”a vrut să facă mall şi i-a ieşit casă”.
 
„Am văzut explicaţia, îmi vine să râd, dar, din câte ştiu, nu e un prost. Nu a avut contracte cu statul, l-a urmărit norocul în afaceri şi îţi permiţi o extravaganţă din asta, casă de 900 de metri pătraţi. E adevărat, seamănă cu un mall. A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă. (...) Cheamă Guvernul să taie panglica. Prima  investiţie a Guvernului Orban”, a spus Traian Băsescu, râzând. 
 
Ştefan Ion, propus pentru Ministerul Lucrărilor Publice şi Dezvoltării, deţine o casă cu o suprafaţă de peste 900 de metri pătraţi.
 
Acesta a declarat presei că nu şi-a dorit o casă atât de mare, dar că a ieşit o locuinţă cu o asemenea suprafaţă după ce constructorul a greşit amplasarea unei grinzi la mansardă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările