Şerban Nicolae, după mitingul PSD: „Când noi facem valuri, voi faceţi spume“

Şerban Nicolae, după mitingul PSD: „Când noi facem valuri, voi faceţi spume“

Şerban Nicolae Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul PSD Şerban Nicolae este de părere că reprezentanţii statului paralel s-au speriat după mitingul de ieri din Piaţa Victoriei, acolo unde s-au strâns peste 100.000 de oameni.

"CÂND NOI FACEM VALURI, VOI FACEŢI SPUME...Disperarea Noii Securităţi spune totul despre Mitingul Împotriva Abuzurilor, organizat ieri de PSD. Panica tablagiilor media şi a stăpânilor lor ascunşi sub fustele protocoalelor secrete dezvăluie inevitabilul - sunt din ce în ce mai puţini şi din ce în ce mai...", a scris pe Facebook Şerban Nicolae.

Peste 130.000 de oameni au participat sâmbătă la mitingul PSD din Piaţa Victoriei, care s-a desfăşurat sub sloganul „Vrem prosperitate, NU Securitate!”, iar filialele partidului au primit instrucţiuni ca participanţii - care sunt aduşi din toată ţara - să vină îmbrăcaţi în bluze albe sau în costume populare, să aibă steguleţe tricolore, să poarte în piept un autocolant cu logo-ul partidului şi să aibă la ei lanterne sau telefoane cu blitz.

 

REPORTAJ Ziua în care PSD s-a luat la trântă cu #Rezist

 

..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: