Vreme mai caldă de miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii spun că în primele două zile ale săptămânii vremea va rămâne la fel de rece ca şi până acum.

Potrivit prognozei, astăzi şi mâine, cerul va mai prezenta unele înnorări.

Va mai ploua slab, local, în sud-vestul ţării, dar şi în zonele de deal. Astăzi şi mâine, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade Celsius. În Capitală, vremea se va menţine rece, cu temperaturi de până la 12 grade Celsius.

Specialiştii arată că de miercuri vremea se va încălzi treptat. „Temperaturile vor avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, diferite de la o zonă geografică la alta", a spus meteorologul de serviciu.

Astfel, până la sfârşitul săptămânii, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi cuprinse între 9 şi 15 grade Celsius. Valorile termice vor creşte treptat cu 1 sau 2 grade în fiecare zi până sâmbătă, când vremea se va răci din nou, iar ploile vor reveni. În weekendul viitor, temperatura aerului va marca o scădere faţă de intervalul precedent, spun specialiştii.

În ţările centrale şi cele vestice ale Europei, vremea va fi predominant frumoasă. Va mai ploua izolat  în Spania şi în sudul Franţei. Temperaturile vor fi cuprinse în general 12 şi 17 grade Celsius, cu 17 grade la Roma şi 16 grade la Paris. ; Andreea Ofiţeru

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite