VIDEO Peter L. Imre: „În România există 5.500 de puncte de vânzare şi ne mirăm de ce nu se citeşte presa scrisă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manageri de presă şi oameni din publicitate au discutat astăzi despre situaţia presei scrise, despre inovaţie, distribuţie şi investiţii publicitate în cadrul evenimentului Conferinţa Naţională a Presei, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Investiţiile publicitare sunt la advertiseri iar ei dau drumul acestor resurse în funcţie de anumiţi factori", a explicat Cristian Mucichescu, Managing Director al OMD. El a mai explicat că, în afara internetului, toată piaţa este în scădere, iar acest lucru s-a întâmplat în ultimi trei ani în mai toate ţările din Europa. „Televiziunea este duşmanul presei scrise", a mai spus Mucichescu.

Presa are o problemă pentru că din punct de vedere tehnologic şi-a atins anumite limite, dar cred că încă mai are lucruri de spus", a mai adăugat el.

Peter L. Imre, director general Adevărul Holding (foto dreapta), a vorbit despre relaţia presei cu investitorii în publicitate şi despre distribuţie. „Cred că trusturile de presă sunt salamul din sandwichul dintre agenţiile de publicitate şi distribuitori şi sunt într-o situaţie extrem de neconfortabilă", a declarat managerul Adevărul Holding.

image

În România, există 5.500 de puncte de vânzare, cum să ajungă ziarele la atâtea milioane de cititori. Şi ne mirăm de ce nu se citeşte presa scrisă", a adăugat el. Peter L. Imre a promis ca până la sfârşitul anului produsele Adevărul Holding vor ajunge la români prin 16.000 de puncte de distribuţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite