Tuning pentru Dacia Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Automobilului Dacia Duster i se pregăteşte o primă gamă de tuning, oferită de firma germană specializată Elia. Până acum, această firma a realizat tuning pentru maşinile Renault, precum şi pentru Dacia Logan şi Dacia Sandero.

Automobilul Duster va putea fi modificat în două variante. Cea mai ieftină dintre ele, denumită Adventure, va include o bară de protecţie frontală cromată, precum şi praguri laterale cromate.
Varianta “full tuning” va aduce modificarea motorului Diesel de 110 CP, disponibil pe versiunea de vârf a lui Duster, Laureate. Tuningul motorului 1,5 dCi va costa 589 de euro şi va oferi maşinii un plus de putere de la 110 la 122 CP, iar cuplul motor va creşte de la 240 la 265 Nm.
Alte elemente incluse în varianta full vor fi ţeava de eşapament cromată (56 de euro), husele din piele ecologică (169 de euro), precum şi jantele din aliaj uşor. Preţul unei jante din aliaj de 16 inci va fi de 109 euro, iar o jantă de aliaj de 18 inci va costa 169 euro, în varianta argintie, sau 185 de euro, în varianta neagră. De asemenea, va fi disponibil un set de distanţiere de 20 milimetri, la preţul de 255 euro.
Modificările menite să îmbunătăţească Dacia Duster apar după o serie de critici aduse acestui automobil în Olanda şi în Franţa. În Olanda, modelul Duster 4 x 2 a fost acuzat că este instabil în curbă, iar în Franţa, atât Duster 4 x 2 cât şi Duster 4 x 4 au fost criticate pentru distanţa foarte lungă de frânare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite