Articol publicitar

tocmai.ro extinde perioada de valabilitate a serviciului „Livrare gratuită şi verificare colet”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureşti, 2 septembrie. Primul serviciu de livrare gratuită din ţară al unui site de anunţuri gratuite, lansat de tocmai.ro în luna aprilie a acestui an, îşi extinde perioada de valabilitate.

Gândit iniţial să dureze până în 31 august 2014, serviciul s-a dovedit a fi un adevărat succes, motiv pentru care tocmai.ro a decis să continue să le ofere posibilitatea vânzătorilor care încheie tranzacţii pe site să expedieze cu cost zero produsele lor către cumpărători.

În continuare, serviciul “Livrare gratuită şi verificare colet”, pus la dispoziţie de tocmai.ro , oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse vândute pe site. Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg şi dimensiunile maxime stabilite (lungime 60 cm, lăţime 50 cm, înălţime 30 cm) trimise în localităţile standard FAN Courier. Pentru celelalte zone, preţul este calculat în funcţie de greutatea coletului şi destinaţie.

În plus, utilizatorii care au depăşit numărul standard de livrări gratuite vor putea trimite în continuare colete la un preţ negociat de tocmai.ro cu firma de curierat colaboratoare. De acest beneficiu se vor putea bucura şi vânzătorii care au produse în categorii care nu sunt incluse în actuala ofertă de livrare gratuită. Pentru toţi aceştia, în acest moment, preţul oferit pe site de tocmai.ro pentru livrările prin curier este cu aproape 40% mai scăzut decât al principalelor firme de curierat de pe piaţă, pentru condiţii similare.

De asemenea, tot prin intermediul acestui serviciu, cumpărătorii vor putea în continuare să verifice coletul, timp de 7 minute, înainte să achite contravaloarea lui. Vânzătorii pot intra în posesia contravalorii produsului expediat dacă aleg ca firma de curierat să le aducă banii „ramburs în plic” - serviciu pentru care vor achita o taxă de ramburs, beneficiind de tariful preferenţial negociat de tocmai.ro cu FAN Courier.

Tocmai.ro a lansat în luna aprilie serviciul de livrare gratuită pentru a impulsiona şi tranzacţiile la distanţă, cu ajutorul livrărilor prin firmele de curierat. „Demersul nostru a avut succes, am reuşit să atragem pe site aproape 150.000 de vânzători care au postat anunţuri cu livrare gratuită.”, spune Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Iar demersul nu s-a oprit aici, astfel că tocmai.ro a şi expediat de la lansarea serviciului şi până acum produse în valoare de peste 4 milioane de euro, oferind astfel userilor posibilitatea să vândă mai simplu şi mai rapid, şi pe de altă parte, să cumpere mai ieftin şi în siguranţă.

„Utilizatorii s-au obişnuit deja cu avantajele oferite de acest serviciu şi asta nu poate decât să ne bucure. Acesta este şi motivul pentru care am decis să continuăm să le oferim acestora transport gratuit în cadrul tranzacţiilor efectuate pe site. Dincolo de acest beneficiu, avantajul verificării coletului la sosire le oferă multă siguranţă cumpărătorilor de a achiziţiona produse puse la vânzare pe tocmai.ro. Astfel, aceştia au devenit mult mai încrezători şi mai deschişi în privinţa comerţului pe site., a adăugat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite