Ştefan Duduianu, unul dintre cei mai căutaţi interlopi, s-a predat. „Mă duc să-mi fac check-in să vadă toată Poliţia Română” VIDEO

Ştefan Duduianu, unul dintre cei mai căutaţi interlopi, s-a predat. „Mă duc să-mi fac check-in să vadă toată Poliţia Română” VIDEO

Stefan Duduianu

Ştefan Duduianu este acuzat de tâlhărie şi complicitate la şantaj. El era pe lista personelor căutate de Poliţia Română.

Ştefan Duduianu (26 de ani) s-a predat. El a transmis, în seara zilei de 26 ianuarie, live momentul plecării din Marea Britanie, de pe aeroportul din Birmingham, susţinând că are o familie acolo, că nu a fugit şi că este nevinovat. 
 
„Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpolul, toată lumea", a spus acesta.
 
„Dacă eu mă simţeam vinovat sau ştiam că am făcut ceva, nu mai îmi cumpăram bilet să vin acasă, să mă prezint singur. De asta am decis să vin acasă", a mai spus acesta.
 
Ştefan Duduianu, împreună cu fratele său, Florin, au fugit în Anglia de mai bine de un an. Amândoi au fost daţi în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru tâlhărie şi şantaj. 
 
Pe Aeroportul Otopeni acesta a fost aşteptat de poliţişti care l-au dus în arest.
 
Florin Duduianu este în continuare urmărit internaţional. Cei doi fraţi sunt acuzaţi de tâlhărie şi şantaj.
 
Este vorba despre dosarul în care mai mulţi manelişti îi acuză pe membrii clanului Duduianu că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri sau le dădeau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi. Astfel de situaţii ar fi avut loc încă din anul 2015. 
 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările