Poliţia şi SRI, scoase în stradă la Ploieşti. Centrul oraşului, blocat. Făptaşul: „Am fantezii cu femei în uniformă“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul ameninţării cu bombă din Ploieşti a fost internat la psihiatrie FOTO Captură video/ziarulincomod.ro
Autorul ameninţării cu bombă din Ploieşti a fost internat la psihiatrie FOTO Captură video/ziarulincomod.ro

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Ploieşti a reuşit să scoată în stradă zeci de poliţişti, dar şi echipele de intervenţie ale SRI, anunţând la 112 că un bar din centrul Ploieştiului urmează să explodeze.

Apelul telefonic a fost dat duminică seară, 23 ianuarie, la orea 20.15, în timp ce în barul respectiv avea loc un spectacol de stand up comedy. Conform procedurilor specifice unei astfel de alerte, toţi clienţii aflaţi la acea oră în local au fost evacuaţi, iar bulevardul central din Ploieşti a fost blocat, pentru ca echipele de intervenţie să poată verifica zona.

La scurt timp, s-a dovedit că alerta cu bombă a fost una falsă, apelantul fiind la scurt timp identificat şi ulterior prins de către poliţişti.

Individul, care pare să aibă probleme de sănătate şi un comportament specific unor afecţiuni psihice, a fost internat într-o primă fază la Spitalul Judeţean Ploieşti unde a fost testat pentru consum de droguri, iar ulterior internat la o secţie de psihiatrie din judeţ.

Pe contul său de Tik Tok, individul a postat o serie de filmări în care mărturisea că are fantezii cu femeile în uniformă şi că doreşte ”să fie reţinut, băgat în maşină şi de acolo să înceapă o frumoasă poveste de dragoste”.

Victimă a ”fanteziilor” acestui bărbat a picat şi barul din Ploieşti, ameninţat cu bombă. Pentru că administratorul localului avea prea mulţi clienţi în sală, în condiţiile în care municipul Ploieşti este în scenariul roşu, poliţia l-a amendat cu 5.000 de lei.

”Totodată, şi reprezentantul legal al localului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 întrucât nu a respectat prevederile legale referitoare la funcţionarea cu până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului”, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică a fost condamnat la 11 ani de închisoare

Un adolescent de 16 ani şi un tânăr de 21 de ani, morţi într-un accident petrecut în Prahova pe DN1D

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri