Sorin Roşca Stănescu îi cere Ioanei Băsescu 5 documente pentru a-şi proba nevinovăţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, invitat la emisiunea Sinteza zilei, a făcut unele declaraţii în legătură cu scandalul de la "Doi ş'un sfert" şi legătura dintre Ioana Băsescu şi omul de afaceri Puiu Popoviciu.

"Acum aproximativ un an s-au întâmplat lucruri interesante care explodează azi. Adică Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, s-au deplasat în Băneasa pentru a vizita locuinţele construite acolo, fiind însoţiţi de domnul Sorin Creţeanu, care este patronul firmei de construcţii Comnord şi, de asemenea, unul dintre asociaţii lui Puiu Popoviciu", a declarat jurnalistul Sorin Roşca Stănescu la Sinteza Zilei de luni, potrivit Antena 3.

Printre altele, Sorin Roşca Stănescu a mai spus că şi omul de afaceri Sorin Creţeanu ar avea unele legături cu acest scandal. "La acea dată Sorin Creţeanu apărea în toată presă pentru că i se deschisese un dosar penal, era o mare anchetă pentru afacerea cu poşta şi proiectul său imobiliar de pe Calea Victoriei. Firma Comnord a făcut o parte însemnată din proiectul Băneasa. În schimb, a primit bani dar şi imobile pe care le putea comercializa", a precizat Sorin Roşca Stănescu.

"După două săptămâni, Sorin Creţeanu se întâlneşte cu Ioana Băsescu, care întârzie. Creţeanu nu mai are timp să o aştepte, cere personalului să-i arate Ioanei Băsescu apartamentele mici pentru că 'nu am de gând să-i dau gratis un apartament din acela scump', conform celor declarate la vremea respectivă de Creţeanu", precizează Roşca Stănescu.

În partea a doua a a poveştii, Ioana Băsescu îl convinge pe Creţeanu "să-i vândă" un apartament, cu toate că Sorin Creţeanu le-a spus oamenilor săi că nu are de gând să-i dea gratis un apartament mare. Totuşi, asta nu înseamnă că a dat apartamentul gratis, sunt convins că s-au făcut acte", a mai spus Stănescu.

Pentru a-şi proba nevinovăţia în toată această poveste, jurnalistul Sorin Roşca Stănescu i-a cerut Ioanei Băsescu să aducă cinci documente. "Trebuie să prezinte patru sau cinci documente şi cu asta s-a terminat, eu vin şi îmi cer public scuze, şi are şi dreptul să mă dea în judecată şi să mă condamne", a mai spus Sorin Roşca Stănescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite