Premieră în justiţia românească: şofer sub control judiciar după ce a fost prins de trei ori băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul prins băut la volan de trei ori a fost plasat sub control judiciar
Şoferul prins băut la volan de trei ori a fost plasat sub control judiciar

Premieră în justiţia românească. Un şofer care a fost prins de trei ori băut la volan, cu permisul suspendat, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Dacă va mai fi prins la volan în această perioadă va ajunge după gratii.

La propunerea Brigăzii de Poliţie Rutieră din Capitală, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus, joi, luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, pentru că din 2015 încoace a fost prins de mai multe ori băut la volan deşi avea permisul suspendat.

„În perioada 2015-2017 a săvârşit trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului şi a două infracţiuni de conducere a unui autovehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce”, spun poliţiştii de la Brigada Rutieră.

Mai exact, bucureşteanul a fost prins prima oară pe 4 iunie 2015, în jurul orei 23.30, pe Şoseaua Pantelimon, din sector 2, având o concentraţie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la data de 11 octombrie 2016, în jurul orei 22.10, a fost prins din nou conducând un autoturism pe Str. Marcu Armaşul, din sector 2, având permisul suspendat, dar şi o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un an mai târziu, pe 2 noiembrie anul acesta, în jurul orei 22.20, bărbatul a fost prins la volan pe Bulevardul Basarabia, tot cu permisul suspendat şi tot sub influenţa băuturilor alcoolice. De data aceasta, bărbatul a avut o concentraţie de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite