Pe cine păzea românul ucis la Londra. „Lordul“ Edward Davenport organizase „petrecerea sălbatică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
canotor

Conform jurnaliştilor britanici, care continuă investigaţiile în cazul românului ucis la Londra, în interiorul clădirii pe care o păzeau Tudor Simionov şi colegii săi se distrau oameni foarte bogaţi, iar evenimentul ar fi fost organizat de un bărbat foarte bogat şi celebru, dar certat cu legea, pe nume Edward Davenport. „A fost o petrecere sălbatică“, a declarat pentru Daily Mail un apropiat al organizatorului.

Autodenumit "Lord", Davenport, în vârstă de 53 de ani, a fost condamnat în trecut la opt ani de închisoare pentru o fraudă de 4,5 milioane lire sterline. După trei ani de detenţie, a convins judecătorii că este grav bolnav şi a fost eliberat. 

Un angajat de la petrecerea de Revelion a declarat că Eddie Davenport a organizat evenimentul. 

”Eddie a organizat evenimentul, el a fost cel care a încasat banii de intrare la petrecere şi pentru consumaţie. De exemplu, cinci bărbaţi au fost taxaţi cu 2.000 de lire, trei cu 800 de lire. Şi cred că intrarea pentru un singur bărbat a fost de 100 de lire. Preţurile nu erau fixe”, a mai declarat sursa pentru jurnaliştii britanici

Reamintim că Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de presa engleză. Poliţia a anunţat că a reţinut un suspect în acest caz.

Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite, se arată în presa britanică. 

Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidenteul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii. S-ar fi luptat, conform martorilor, cu nouă agresori.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său.

        View this post on Instagram                   Annabel's Berkeley Square Mayfair the world's most exclusive night club with sold out founder membership joining fees at in excess of £100,000. With over £50m spent on refurbishment - The only night club in the world with an original Picasso on the wall in the hall. #annabelsmayfair A post shared by Edward Davenport (@lord_edward_davenport) on Nov 28, 2018 at 11:42am PST

...

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite