O româncă a escrocat un italian îndrăgostit de ea cu zeci de mii de euro trimiţându-i emoticoane cu inimioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

O româncă de 26 de ani va fi judecată la Roma pentru înşelătorie sentimentală, considerată de anchetatori un nou gen de infracţiune, după ce ar fi profitat de naivitatea unui bărbat pentru a obţine sume importante de bani de la acesta.

Tânăra i-ar fi promis bărbatului că vor avea o relaţie şi chiar se vor căsători. Totul însă în schimbul unor sume importante de bani pe care ea le primea constant de la acesta. În cele din urmă, însă, femeia l-a părăsit, după ce a reuşit să obţină zeci de mii de euro de la italian.

Bărbatul conversa cu românca pe reţelele de socializare, iar aceasta îi trimitea emoticoane cu inimioare şi mesaje de dragoste. Italianul îndrăgostit îi trimitea mereu diverse sume de bani. Uneori, tânăra accepta chiar să iasă la masă cu bărbatul pentru ca totul să pară şi mai real.

În cele din urmă, românca a refuzat să mai vorbească cu italianul. Acesta a realizat că a fost înşelat ca un adolescent şi a reclamat-o la Poliţie. Procurorul care conduce ancheta a identificat ceea ce consideră un nou tip de infracţiune, aceea de „înşelătorie sentimentală”, scrie La Repubblica.

Faptele româncei, ce constau în trimiterea de mesaje de dragoste bărbatului şi promisiunea că vor avea o relaţie de lungă durată care să se încheie cu o căsătorie, au fost considerate de anchetatori drept infracţiune.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Schema prin care doi italieni şi o româncă au reuşit o escrocherie de peste două milioane de euro

Violatorul în serie care a semănat groază în două oraşe. Îşi căuta victime pe stradă, la şcoli, în blocuri şi în creşe

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite