La Reghin a rămas un singur judecător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 aprilie, Judecătoria Reghin va avea angajat un singur judecător, în condiţiile în care organigrama instituţiei prevede opt posturi. Dacă la sfârşitul anului trecut instanţa avea

De la 1 aprilie, Judecătoria Reghin va avea angajat un singur judecător, în condiţiile în care organigrama instituţiei prevede opt posturi.
Dacă la sfârşitul anului trecut instanţa avea patru magistraţi, în februarie au mai plecat doi, iar între timp actualul preşedinte, Tudoriţa Manta, a obţinut transferul la Tribunalul Comercial din Târgu Mureş şi va pleca la 1 aprilie. Ultimul "mohican" rămas, Gabriela Badiu, şi-a depus dosarul şi pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei şi va trebui să soluţioneze şi cele câteva mii de dosare rămase, unele dintre ele în procedură de urgenţă. În 2005, judecătorii reghineni au avut de soluţionat 4.743 de cauze, iar cei patru magistraţi s-au descurcat cu mare dificultate, existând zile în care au rămas în sala de judecată până după ora 22.00. Examenul pentru posturile de judecători va avea loc abia în decembrie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite