Iohannis, despre incendiul de la Catedrala Notre Dame: România este alături de Franţa

Iohannis, despre incendiul de la Catedrala Notre Dame: România este alături de Franţa

FOTO ARHIVĂ

Preşedintele Klaus Iohannis califică drept "sfâşietoare" informaţiile despre incendiul de la Catedrala Notre Dame, spunând că România este alături de Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ştiri sfâşietoare vin de la Paris. Notre Dame, un simbol istoric al culturii europene, este în flăcări în această seară. România este alături de Franţa", a scris preşedintele peTwitter.
 
Un incendiu puternic a izbucnit la catedrala Notre Dame din Paris, iar o turlă a catedralei s-a prăbuşit, autorităţile anunţând că nu există victime.
 
Preşedintele francez Emmanuel Macron şi-a amânat discursul pe care plănuia să îl ţină luni seara în faţa naţiunii din cauza incendiului, declarând că este trist să vadă "că această parte din noi arde". P
 
Procurorii francezi au deschis o investigaţie pentru a afla cauza incendiului de la catedrala Notre Dame, informează Associated Press. De asemenea, UNESCO a informat luni că “este alături de Franţa pentru a salva şi restaura” catedrala, pe care a descris-o ca fiind “un monument de nepreţuit”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: