UPDATE Incendiu pe Autostrada Soarelui: o maşină a luat foc din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maşină a luat foc pe Autostrada Soarelui FOTO Captură TV
O maşină a luat foc pe Autostrada Soarelui FOTO Captură TV

Un autoturism a luat foc, luni după-amiază, pe Autostrada Soarelui, şoferul şi pasagerii coborând înainte ca aceasta să fie cuprinsă aproape în totalitate de flăcări.Incidentul s-a produs în apropierea staţiei de taxare din zona Feteşti, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, în jurul orei 17.30.Conform primelor ipoteze, incendiul s-ar fi produs de la un scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii.

UPDATE 19.00 Conform primelor ipoteze, incendiul care a cuprins autoturismul de pe Autostrada Soarelui s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii, potrivit  pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

UPDATE 18.20: Pompierii au reuşit să stingă incendiul, iar traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dintre Constanţa spre Bucureşti a fost reluat după aproximativ o jumătate de oră.

„Este un incident care se poate întâmpla din cauza supraîncălzirii, lucru care se poate produce frecvent în această perioadă a anului. Incendiul s-a produs în dreptul kilometrului 144 şi, din fericire, nu au fost victime”, a declarat Carol Vârnă, şeful Poliţiei Autostrăzi.

Incidentul s-a produs în apropierea staţiei de taxare din zona Feteşti, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, în jurul orei 17.30, când şoferul ar fi fost atenţionat de conducătorul unui alt vehicul cu privire la faptul că din cauciucurile maşinii sale iese fum.

În cele din urmă, şoferul a oprit şi a coborât împreună cu celelalte persoane aflate în autoturismul care, în doar câteva minute, a luat foc.

La faţa locului a sosit o autospecială de pompieri,care a intervenit pentru stingerea incendiului.

Traficul rutier este blocat la ora transmiterii acestei ştiri, coada de maşini formată pe sensul spre Capitală al autostrăzii fiind de peste un kilometru.

Poliţiştii vor demara o investigaţie, pentru a stabili cauzele incidentului.

Incidente şi pe A1: patru maşini implicate într-un carambol şi un alt autoturism în flăcări

Nici pe A1, traficul nu a fost lipsit de incidente. Patru maşini au fost implicate într-un accident pe autostrada Bucureşti - Piteşti (A1), pe sensul de mers către Capitală, iar o altă  maşină a luat foc din cauza unui scurtcircuit. Cele două incidente au îngreunat desfăşurarea circulaţiei, însă nu au fost victime.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite