Solomon Wigler, fostul consilier al lui Sorin Oprescu, condamnat în al doilea dosar de corupţie. Şpaga de 25.000 de euro, confiscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solomon Wigler, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Bucureşti la 1 an şi 4 luni de închisoare, pentru trafic de influenţă. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a decis şi confiscarea spăgii de 25.000 de euro. Sentinţa a fost dată după ce Solomon Wigler a recunoscut acuzaţiile de corupţie.

Al doilea dosar

Într-un alt dosar, Solomon Wigler, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Bucureşti la patru ani închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, după ce a primit aproximativ 200.000 euro mită de la administratorul unei firme. Wigler a recunoscut acuzaţiile şi în acest dosar.

De asemenea, instanţa a dispus confiscarea de la Solomon Wigler a sumei de 154.000 euro, fiind menţinut sechestrul asigurător asupra unui imobil din sectorul 1 al Capitalei, două spaţii comerciale din sectorul 3, un apartament şi două autoturisme BMW X3 şi Audi Q5.


Decizia nu este definitivă şi a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite