Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu, internat la Spitalul Elias, pe secţia de Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ţopescu FOTO Adevărul
Cristian Ţopescu FOTO Adevărul

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu este internat la Spitalul Elias din Capitală, în stare gravă. Acesta este de aproximativ două ore pe secţia de terapie intensivă.

„Cristian Ţopescu este internat pe secţia de terapie intensivă, are un diabet, e în stare gravă dar nu este intubat. În prezent, este supus unor investigaţii amănunţite. Este la noi în spital de aproximativ două ore”, a explicat, pentru „Adevărul”, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Silviu Negoiţă.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008. Cristian Ţopescu s-a născut la 26 martie 1937, la Bucureşti, fiind fiul ofiţerului de cavalerie Felix Ţopescu, membru al echipei hipice a României, participantă la Olimpiada din Berlin din anul 1936.

Cristian Ţopescu a urmat cariera tatălui său, absolvind Şcoala de Grăniceri de la Oradea. Este apoi licenţiat al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. În lunga sa carieră de comentator sportiv a avut peste 5.000 de transmisii în direct de la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite