Cinci victime într-un accident între Şindriliţa şi Lilieci, la 50 de kilometri de Capitală. Patru pacienţi cu politraumatisme, aduşi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grav accident rutier a avut loc pe DN2, la 50 de kilometri de Bucureşti, între locălităţile Şindriliţa şi Lilieci. Au fost implicate un autotren şi două autoturisme  şi conform unor prime evăluari totul s-ar fi soldat cu cinci victime, niciuna incarcerată. Patru vor fi aduse la două unităţi sanitare din Capitală, respectiv la Spitalul Floreasca şi Spitalul Pantelimon.

„Cei patru pacienţi care vor fi aduşi la noi şi la Spitalul Pantelimon din Capitală au traumatisme faciale şi traumatisme toracice. Vom vedea dacă va fi nevoie să transportăm şi a cincea victimă. Persoana în starea cea mai gravă,  a fost adusă cu elicopterul SMURD”, a declarat Bodgan Opriţa, şeful SMURD-Bucureşti pentru „Adevărul”. 

Este vorba de un barbat de 40 ani care prezintă  contuzii la nivelul capului şi alte traumatisme. 

O altă victimă, tot bărbat,  acuză dureri la nivelul capului şi bazinului.

În fine, o  femeie de 70 de ani  prezintă un traumatism cranian şi facial şi ajuns la Spitalul Pantelimon  ca şi fiica ei care a suferit  traumatisme toracice şi abdominale, Momentan cele două sunt supuse investigaţiilor. Medicii vor decide apoi dacă sunt necesare intervenţii chirurgicale.  

Cauza pare a fi  nerespectarea distanţei regulamentare

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Ilfov au precizat că două autoturisme şi un tir s-au ciocnit din spate din cauză că nu au păstrat distanţa regulamentară. Oricum o perioadă circulaţia a fost blocată total, apoi s-a circulat pe o singură bandă  între localităţile Şindriliţa şi Lilieci.

La faţa locului au ajuns două ambulante de la serviciile de specialitate ale judeţelor Buzău si Ialomiţa. SMURD a intervenit cu trei ambulanţe  şi un elicopter. 

Pompierii au intervenit cu o autospecială  de descarcerare şi  una  de stingere a incendiilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite