Al patrulea DVD „Tom şi Jerry“ se distribuie azi cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DVD-ul poate fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 12,99 lei. Noul volum se bazează pe întâlnirile dintre îndrăgitele personaje şi unele noi, care se aliază cu şoricelul Jerry şi îl enervează pe motanul Tom.

Cel de-al patrulea volum din serie conţine episoadele „Jerry şi peştişorul auriu", „Vărul lui Jerry", „Pisoiul bătut în cap", „Pentru un pui de somn", „Cei doi muşchetari", „Pisoiul amorezat", „Mascota Tom" şi „Cuşca cea nouă".

Desenele animate au fost create şi produse de William Hanna şi Joseph Barbera, din 1940 până în 1957. Seria originală de aventuri cu „Tom şi Jerry" a câştigat şapte Premii Oscar pentru Cel mai bun scurtmetraj de animaţie, devenind astfel seria de desene animate care deţine cele mai multe Oscaruri.

În 1963, Chuck Jones a preluat de la Hanna şi Barbera „cârma" producţiei de noi episoade.

El a realizat 161 de aventuri noi cu Tom şi Jerry, până în 1967. Însă poveştile celor două personaje nu s-au oprit aici.

Ele au mai fost aduse la viaţă pe micile ecrane în anii '70, '80 şi '90. În 1992 s-a lansat în cinematografe lungmetrajul „Tom şi Jerry: Filmul".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite