10 persoane au fost reţinute după o bătaie între două clanuri de interlopi, în ziua de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
10 persoane au fost reţinute în urma unei bătăi între clanurile de interlopi
10 persoane au fost reţinute în urma unei bătăi între clanurile de interlopi

Zece persoane, printre care şi membrii unor clanuri de interlopi din Capitală, au fost reţinute ieri de poliţiştii bucureşteni, după ce au fost implicate într-un conflict care a izbucnit într-un restaurant din sectorul 4 al Capitalei.

Potrivit unor oficiali din Poliţie, cearta a pornit duminică dimineaţa, în jurul orei 6.00, pe fondul consumului de alcool.

„Erau mai mulţi membri ai unor clanuri de interlopi, printre care şi apropiaţi ai clanurilor Amet şi Corsicanului. Pe parcursul conflictului s-a folosit şi un pistol cu bile de cauciuc, dar nimeni nu a fost rănit de armă, ci rănile au apărut strict în urma bătăii în care s-au implicat cei prezenţi în restaurant. Echipajele de poliţie care au ajuns la faţa locului au reuşit să îi liniştească. În schimb, două persoane au ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni pentru îngrijiri medicale”, au declarat surse din Poliţie.

În urma audierilor care au avut loc la Secţia 26 de Poliţie din Capitală, toate cele zece persoane implicate în conflict au fost reţinute.

„Disputa a fost cauzată de nişte dedicaţii muzicale. După ce au băut o noapte întreagă, s-a încins atmosfera şi au ajuns să se bată în restaurantul din zona Berceni”, au completat reprezentanţii Poliţiei.

Cele zece persoane vor fi prezentate instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite