Tată fetiţei agresate de bonă are fracturi craniene, dar este conştient

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Olteanu a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti după ce a fost lovit ieri pe stradă de un necunoscut.

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti spun că starea lui Cristian Olteanu este stabilă, pacientul a ieşit din comă şi este cooperant, dar este ţinut în continuare sub observaţie medicală.

„Pacientul a fost diagnosticat cu trei fracturi craniene şi hemoragii cerebrale, dar acum este conştient şi cooperant. El a fost transferat de la Terapie Intensivă pe secţia de Neurochirurgie“, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, medical Bogdan Popescu.

El a adăugat însă că mai pot apărea complicaţii, iar Cristian Olteanu va necesita şi o intervenţie chirurgicală pentru traumatismele provocate cel mai probabil prin lovituri cu o scândură.

Cunoscuţii sunt şocaţi

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz, dar aşteaptă ca bărbatul să-şi revină şi să depună şi reclamaţie. Ei au stabilit până acum că ar fi fost vorba de un singur agresor.

„Incidentul s-a petrecut la ieşirea din bloc, pe stradă şi facem verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut agresiunea şi pentru a afla identitatea celui care l-a atacat. Luăm în calcul toate variantele posibile şi aşteptăm şi obţinerea unui cerificat medico-legal“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

Cunoscuţii victimei sunt în stare de şoc după ce întâmplate. „Am încercat să-l vizităm aseară, dar nu am reuşit pentru că era la Reanimare“, au declarat aproapiaţi ai lui Cristian Olteanu.

Ei resping totuşi posibilitatea că ar putea fi un act de răzbunare din partea bonei care a fost reclamată anul trecut de bărbat şi care recent a fost condamnată definitiv de Tribunalul Bucureşti la o amendă penală de 1.000 de lei.

Bona bătăuşă, amendată cu 1.000 de lei

Cazul Evei, fetiţa familiei Olteanu în vârstă de doi ani, a intrat în urmă cu un an în atenţia autorităţilor judiciare, după ce mama micuţei a făcut publice înregistrările video care relevau comportamentul violent al bonei Lovinica Dinu faţă de copilul lor.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite