Târg de Paşte în sectorul 4. Grătarele, vedetele din Parcul Lumea Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul va fi deschis până pe 4 mai
Târgul va fi deschis până pe 4 mai

Astăzi a fost inaugurat, în Capitală, un nou târg dedicat Paştelui şi Floriilor, eveniment ce a fost organizat de Primăria Sectorului 4, în parteneriat cu Andrew Profesional Consulting.

În jur de 60 de producători sunt aşteptaţi să participe la târgul din Bucureşti, care se va desfăşura pe parcursul a nouă zile, închizându-şi porţile pe 4 mai. 

Dulciuri, carne, brânză şi blănuri

Printre expozanţii care participă la eveniment se numără foarte mulţi producători de produse alimentare. Brânzeturile, alături de produse din carne, făcute după reţete tradiţionale, sunt produsele de bază expuse pe standurile mai multor producători.

Printre corturile care adăpostesc produsele alimentare se găsesc şi standuri pline cu bijuterii, cercei, brăţări, lanţuri sau inele sclipitoare, care mai de care la preţuri avantajoase. Pe mesele din târg se află şi foarte multe dulciuri, cozonaci, dar şi gogoşi maramureşene făcute după reţete proprii.

De asemenea, în cadrul târgului se află şi un stand la care doritorii pot găsi haine de blană, dar şi încălţăminte şi accesorii din piele, deşi temperaturile din capitală sunt foarte ridicate.

Grătarele, deliciul târgului

Mai mulţi comercianţi s-au gândit să vină cu o ofertă de nerefuzat pentru vizitatorii târgului, aducând grătare încărcate de mici şi pastramă. Lângă acestea se găsesc corturi, cu mese şi scaune, unde pofticioşii se pot bucura de produsele din carne, atent pregătite la grătar.

Din cadrul târgului nu lipsesc produsele cosmetice dedicate doamnelor şi domnişoarelor care vor vizita standurile din parcul bucureştean.

În cadrul târgului trebuiau să fie amenjate mai multe ţarcuri în care să fie aduse animele, miei şi iezi, care să fie mângâiate şi admirate de către vizitatorii târgului. Din cauza temperaturilor foarte ridicate din aceste zile, vieţuitoarele nu vor mai fi expuse în parc.

Târgul a fost inaugurat astăzi, în Parcul Lumea Copiilor, de către primarul sectorului 4, Cristian Piedone şi îşi va închide porţile pentru vizitatori pe 4 mai. 
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite