Strada Soldat Petre Tunsu din Capitală, raiul consumatorilor de heroină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Soldat Petre Tunsu este o arteră din sectorul 5, în cartierul Ferentari. Multă lume nu a auzit de ea, dar consumatorii de droguri, în special cei de heroină, o cunosc foarte bine

De pe blogul CevaUtil aflăm povestea lui Silviu, consumator de heroină de aproximativ 11 ani. Tânărul de 28 de ani povesteşte că s-a apucat de „băgat în venă“ încă din clasa a XI-a. La început a fumat substanţa, iar apoi a descoperit că-i place mai mult să se injecteze.

„Nu mai credeam să existe astfel de cartiere in Bucureşt“
Locul de unde îşi procură marfa – strada Soldat Petre Tunsu. Consumatorul povesteşte că de multe ori taximetriştii nu intră pe această stradă, de frică.
Autorul blogului descrie imaginea străzii parcă desprinsă dintr-un film turnat în Bronx: „ghetouri dezolante, câini vagabonzi, găleţi de gunoi aruncate direct pe geam. În plină stradă lăutarii cântă pentru un mort. Nu mai credeam să existe astfel de cartiere in Bucureşti“.

Heroina cea mai pură se găseşte pe Petre Tunsu
Silviu recunoaşte că prefera să ia heroina de aici pentru că este de cea mi bună calitate. „Mai sunt locuri unde o amestecă cu capuccino sau chiar huma. Supradozele nu le faci din cauză că îţi bagi prea multa marfă, ci pentru ca dacă schimbi marfa poţi lua una mai tare şi atunci e beleaua mare“, explică tânărul.

Pe blogul O fată din Ferentari, Simona povesteşte că, în momentul în care i-a spus taximetristului că vrea să treacă pe Petre Tunsu pentru a ajunge acasă, acesta i-a spus că artera este a doua stradă ca popularitate din Capitală, după Magheru. „De fapt, Petre Tunsu este Magheru al Ferentariului“, a spus şoferul. 

Poliţiştii au o adevărată problemă în eliminarea traficului de heroină din această zonă, în special pentru că sunt foarte mulţi dealeri care operează aici, care nu fac parte doar dintr-un clan.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite