Playboy Party cu Pamela Anderson la Snagov

Actriţa americană va participa la prima petrecere europeană Playboy Mansion, care va avea loc la 17 septembrie, la Palatul Snagov. Potrivit organizatorilor, este pentru prima dată când binecunoscuta petrecere americană va fi organizată şi în Europa, urmând acelaşi concept cu cea din SUA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tema petrecerii, prima dintr-o serie de evenimente similare care urmează să se desfăşoare în România, este Royal Candy. Pamela Anderson (43 de ani) va sta la noi în ţară trei zile.

Programul oficial al vedetei va fi anunţat în curând. Playboy Mansion Party by Mansion Events este o petrecere elitistă, dedicată exclusiv bărbaţilor.

„Este minunat că o asemenea petrecere are loc şi în România. Va fi cu siguranţă un eveniment deosebit şi sunt sigură că va căpăta o regularitate în peisajul entertainment-ului românesc, pentru a deveni, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cea mai anticipată petrecere a anului“, a declarat Oana Roman, Event Ambassador al Playboy Mansion by Mansion Events.

Potrivit unor informaţii publicate în presă, Pamela Anderson s-a aflat luna trecută în România, pentru două zile. Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialul TV „Baywatch“. În 1990, ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie de către editorii revistei „Playboy“.

În faliment

În prezent, situaţia financiară a starului nu este una fericită, ci dimpotrivă. Ajunsă în pragul falimentului, vedeta a fost nevoită să renunţe la automobilele de lux şi la reşedinţele opulente şi trăieşte într-un parc de rulote, după cum a relatat presa internaţională.

Cu toate că a ales să trăiască împreună cu cei doi copii ai săi într-un parc de rulote, Pamela este în continuare proprietara a două reşedinţe de lux, una în California, iar cealaltă în Canada.

Pentru aceste două locuinţe starul a demarat proiecte de renovare, care includ dale din aur pentru piscină, canapele de peste 50.000 de dolari şi un sistem audio în valoare de 200.000 de dolari. Odată cu falimentul, renovarea celor două case a fost însă oprită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările