Oktoberfest vine la Bucureşti. Meniul: bere nefiltrată, cârnăciori şi concerte în fiecare seară

Oktoberfest vine la Bucureşti. Meniul: bere nefiltrată, cârnăciori şi concerte în fiecare seară

Oktoberfest vine în Bucureşti în acest weekend FOTO Daily mail

Oktoberfest aduce, timp de patru zile, în Capitală, aroma berii bavareze combinată cu distracţie şi specialităţi culinare nemţeşti. Evenimentul va debuta, joi, cu o paradă prin Bucureşti, iar în timpul festivalului vor fi concerte şi concursuri inedite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalul Oktoberfest se va desfăşura în Plaza România, în perioada 3-6 octombrie, iar organizatorii au anunţat patru zile pline de distracţie, bere şi mâncare germană.

Oktoberfest: cârnăciori, bere nefiltrată şi distracţie

Evenimentul va debuta, joi, cu o paradă care va avea loc în Capitală, urmată de festivitatea de deschidere a festivalului. Odată cu inedita paradă, spun organizatorii, se va de cep butoiului de bere, gest simbolic care anunţă startul distracţie marca Oktoberfest.

Fiecare zi a festivalului va include „Micul Dejun Bavarez“, cu specialităţi germane, precum cârnăciorii tradiţionali turinger şi bratwurst, bere nefiltrată şi jocuri în cadrul cărora pot fi câştigate premii.

Miss Oktoberfest şi concerte

Programul artistic este unul specific Oktoberfestului de la Muenchen, „asezonat“ cu fanfară şi reprezentanţi ai baletului oficial al evenimentului de la Opera din Braşov, care vor prezenta o coregrafie bavareză, pe ritmuri germane, oferite de Orchestra Karpaten Band şi de DJ Edelwiess.

De asemenea, în fiecare seară vor fi concerte susţinute de Rocky 5, trupă cu tradiţie în Germania care interpretează muzică specifică Oktoberfestului original, şi de Trupa 6, o formaţie de tineri care dau glas imnului oficilial al festivalului.

Tot în cadrul evenimentului, doamnele şi dominişoarele vor putea să participe, sâmbătă, la un concurs de Miss inedit, în care este apreciată spontaneitatea şi dorinţa de distracţie.

„Miss Oktoberfest pleacă acasă cu câtă bere poate cără, la propriu, gaşca ei de prieteni, Miss Heidi primeşte o ladă de zestre pentru a-şi întâlni iubitul- Peter- în munţii din Germania (cort, izopren, termos etc), iar Miss Popularitate câştigă un frigider plin cu bere“, spun organizatorii evenimenetului.

Totodată, în cadrul festivalului va exista o zonă de jocuri URSUS, deschisă joi şi vineri, în intervalul orar 18.00-22.00, în timp ce sâmbătă şi duminică va fi deschisă între orele 16.00 şi 21.00. 

Pe aceeaşi temă:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: