O săptămână de muzică clasică şi balet, în staţiile de metrou din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul va avea loc în perioada 10-14 noiembrie FOTO Arhivă
Evenimentul va avea loc în perioada 10-14 noiembrie FOTO Arhivă

ONG-ul „Arta nu muşcă“, alături de conducerea Metrorex, organizează o săptămână de muzică clasică la metrou, în cele mai agglomerate patru staţii din subteran: Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate şi Piaţa Victoriei. Evenimentul va avea loc în perioada 10-14 noiembrie.

Pe tot parcursul acestei săptămâni vor fi organizate concerte şi spectacole de muzică clasică, în intervalul orar 17.30-19.00. Evenimentul care va avea loc în cele patru staţii va adduce pe peroanele de la metrou artişti de la Opera Română sau studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.

De asemenea, concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafică, desen, pictură, salsa, dans contemporan, sau balet clasic.
La ediţia din acest an vor fi şi trei noutăţi: difuzarea unui program de muzică clasică prin plasmele de la metrou, în perioada 1 – 30 noiembrie, o oră dimineaţa, de la 7.30 la 8.30, pentru prima dată în istoria Metrorex, vor fi reprezentaţii de balet clasic pe peron şi va avea loc şi o expoziţie foto specială post proiect cu cele mai emoţionante expresii ale participanţilor la spectacole, sub semnătura F64 Studio.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite