Grupul de consilieri PDL cere demisia lui Sorin Oprescu: „Vom strânge semnături“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupul consilierilor PDL cere demiterea lui Orescu FOTO Mediafax
Grupul consilierilor PDL cere demiterea lui Orescu FOTO Mediafax

În cadrul şedinţei Consiliului General, de vineri, solicitată de Sorin Oprescu cu privire la organizarea unui referendum pentru eutanasierea câinilor maidanezi, consilierii din PDL au cerut demisia primarului general. Pentru că nu s-a aprobat un referendum pentru demiterea lui Sorin Oprescu, consilierii PDL au anunţat că vor strânge semnături pentru a-l demite pe primar.

În timpul şedinţei de consiliu, începută cu 30 de minute întârziere, consilierul general PDL, Iliescu Lucian,  a luat cuvântul, cerându-i lui Sorin Oprescu demisia, pentru că spune el „mandatul primarului este plin de iresponsabilitate şi laşitate“. Acesta l-a acuzat public pe Sorin Oprescu că este principalul vinovat pentru moartea lui  ionuţ, copilul de patru ani sfâşiat de câini.

Reprezentanţii grupului politic PDL au propus în timpul şedinţei ca pe buletinul de vot de la referendumul local din data de 6 octombrie să apară şi următoarea întrebare: „Sunteţi de acord cu demiterea lui Sorin Mircea Oprescu din funcţia de primar general al Municipiului Bucureşti?“.

Pentru că majoritatea consilierilor prezenţi în şedinţă nu au fost de acord cu această măsură, reprezentanţii PDL au decis să părăsească sala, anunţând că vor începe să strângă semnături pentru demiterea primarului general.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite