Elevii de la “Lazăr” ne-au ajutat să vindem cărţi pentru Andreea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia Adevărul şi elevii  de la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” au dorit să o ajute pe jurnalista Andreea Popescu în bătălia ei cu o boală necruţătoare.  Primii bani strânşi pentru operaţia şi tratamentul lung al Andreei au fost depuşi în contul ei.

Despre cazul Andreei Popescu  şi intenţia Fundaţiei Adevărul de a se implica în strângerea de fonduri am scris la începutul acestei luni, când jurnalista de doar 25 de ani urma să plece de urgenţă în Turcia, pentru intervenţie chirurgicală. Fusese diagnosticată cu cancer osos. Colegi, artişti, oameni de rând, toţi s-au implicat să o ajute, fiindcă costul operaţiei era mult prea mare pentru puterile financiare ale Andreei şi ale părinţilor ei. Trustul Adevărul a anuţat că va vinde un număr de cărţi cu doar 5 lei bucata, iar banii îi vor fi donaţi Andreei. Primii care ne-au sărit în ajutor au fost elevii de la Colegiul “Gh. Lazăr” din Bucureşti, iniţiatorii proiectului “Never be alone”.

“Noi, liceenii de la Lazăr am facut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a contribui la rezolvarea cazului ei. Iniţial am strans donaţii , apoi am vândut cărţi în Cişmigiu şi în interiorul liceului. Am adunat 1.000 de lei. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns din nou la inimile oamenilor”, ne-a spus Gabriel Fereşteanu, coordonatorul grupului de elevi “Never be alone”. Exemplul lor a fost urmat şi de elevii unui liceu din Constanţa, despre care o să vă povestim în curând.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite