UPDATE O elevă de 16 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută pe o stradă de lângă liceul la care învăţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O elevă de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost bătută chiar lângă liceul la care învăţa FOTO Shutterstock
O elevă de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost bătută chiar lângă liceul la care învăţa FOTO Shutterstock

O elevă de 16 ani a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu după ce a fost implicată într-un conflict violent la câteva străzi în apropiere de Liceul Agricol Bucureşti. Apelul către 112 a fost dat în jurul orei 13.30, fata suferind de traumatism cranio-facial.

UPDATE 17.50 Agresoarea elevei de la Grupului Şcolar Agricol "Viaceslav Harnaj" din Bucureşti este considerată "elev problemă" şi a ajuns în aceeaşi şcoală cu victima după ce a fost nevoită să plece, din motive disciplinare, de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă", potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Conform surselor citate, poliţiştii Secţiei 2 au stabilit, în urma primelor cercetări, că eleva agresată a fost lovită de numai una dintre cele două fete cu care a intrat în conflict. Cea care a lovit victima ar fi ajuns la Grupul Şcolar Agricol după ce a trebuit să se mute din motive disciplinare de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă".

Sursele citate au mai precizat că eleva face parte dintr-o familie dezorganizată şi locuieşte împreună cu bunica ei în comuna ilfoveană Baloteşti, părinţii fiind în străinătate.

--------------------

Incidentul a avut loc marţi la prânz, în apropiere de Liceul Agricol Bucureşti, apelul de servciul unic de urgenţă fiind făcut în jurul ore 13.30.

„Fata a suferit un traumatism cranio-facial în urma unei altercaţii şi se află acum internată în Spitalul Grigore Alexandrescu. O echipă SMURD a preluat-o de la faţa locului, apelul fiind efectuat în jurul orei 13.30“, a declarat Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvân al SMURD: 

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat că va face anchetă în acest caz. Din primele informaţii, se pare că fata a fost bătută de două colege.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite