Cum au arătat străzile din Bucureşti după accidentul de marţi

Cum au arătat străzile din Bucureşti după accidentul de marţi

Aşa arăta Bucureştiului marţi FOTO Facebook

Ieri dimineaţă, traficul rutier din Capitală a fost dat peste cap din cauza unui accident rutier care a avut loc la intersecţia a două bulevarde aglomerate: Ştefan cel Mare şi Dorobanţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, Capitala a fost paralizată şi cei care au ales să plece cu autoturismul personal au trăit un adevărat coşmar în trafic. Cozi infernale s-au format pe o mulţime de străzile ale oraşului, iar şoferii au fost nevoiţi – deşi semaforul era verde – să aştepte minute în şir.

Poliţiştii au explicat, potrivit protv.ro, că traficul a fost paralizat pe majoritatea bulevardelor din oraş din cauza accidentului care s-a petrecut în zona Dorobanţi. Cum o mulţime de bucureşteni erau deja în maşinile personale în trafic, la scurtă vreme după accident aceştia nu au putut să se mai deplaseze, fiind nevoiţi să aştepte zeci de minute prinşi în traficul de coşmar de pe străzile Bucureştiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: