Cel mai mare mall din Capitală se deschide la 25 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Comercial Sun Plaza, cel mai nou mall din Bucureşti, cu o suprafaţă închiriabilă de 81.000 de metri pătraţi şi peste 210.000 metri pătraţi suprafaţă construită, se va deschide oficial pe 25 februarie, în zona Pieţei Sudului.

Mall-ul are trei zone distincte - cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj, mobilier şi electrocasnice), zona de lifestyle, precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber.

'Sun Plaza va fi o destinaţie de senzaţie nu numai pentru clienţii noştri. Aşteptăm cel puţin 15 milioane de vizitatori anual să trăiască împreună cu noi experienţa prietenoasă şi accesibilă a Sun Plaza', declară Friedrich Wachernig, membru în board-ul investitorului Sparkassen Immobilien AG.

Oferta comercială Sun Plaza include un hipermarket Cora, magazinul de bricolaj Baumax, Mobexpert, Flanco, în vreme ce suprafeţele cele mai mari din domeniul lifestyle sunt ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider, Koton, Diverta, Humanic şi Deichmann.

Experienţa shopping-ului este completată de alte mărci consacrate de fashion: Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi, Levi's. O zonă de food-court generoasă în volum şi în diversitate propune clienţilor un mix echilibrat de nume internaţionale binecunoscute precum McDonald's, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar şi renumite restaurante locale.

Zona de divertisment a centrului comercial este, de asemenea, impresionantă - 15 săli de cinema având o capacitate de 3.000 de locuri în multiplexul Cinema City, clubul de bowling şi billiard Oxygen care se întinde pe 2.000 mp, cazinoul Game World, un pub şi cafenele între care amintim Starbucks şi o nouă prezenţă pe piaţa românească, marca franceză Brioche Dorée.

'Sun Plaza schimbă semnificativ, în mod pozitiv, zona Piaţa Sudului, creând o destinaţie de shopping şi divertisment pentru locuitorii Bucureştiului. În acelaşi timp, Sun Plaza are un rol esenţial în comunitatea locală prin crearea de noi locuri de muncă şi prin contribuţiile sale importante la buget', a declarat Michael Richard, director general EMCT România, dezvoltatorul Sun Plaza.

Intrare la mall din metrou

Centrul are o parcare subterană cu 2.000 de locuri şi o legatură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

Sparkassen Immobilien AG este listată la Bursa din Viena de 22 de ani, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. Compania este un investitor pe termen lung în proprietăţi rezidenţiale, birouri, hoteluri şi spaţii comerciale în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Croaţia, Ungaria, România şi Bulgaria. La 30 septembrie 2009, valoarea totală a portofoliului era de 1.839 miliarde euro, iar suprafaţa închiriabilă totală de 1,515 milioane mp.

EMCT se implică în mod activ în dezvoltarea de centre comerciale în România de peste 10 ani şi a colaborat cu retaileri importanţi precum Carrefour, Bricostore şi Cora.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite